Image uploading problem fixed

Admin Requests, General Enquiries and Forum Issues
Post Reply
User avatar
weber
Site Admin
Posts: 2567
Joined: Fri, 23 Jan 2009, 17:27
Real Name: Dave Keenan
Location: Brisbane
Contact:

Image uploading problem fixed

Post by weber » Mon, 07 Jan 2019, 12:11

We have just fixed a long-standing problem where registered users could not upload images (or any kind of attachment) to any forums except the For Sale/Wanted forum and those in the Production EV category, unless they happened to be Administrators, Moderators or AEVA members.

So, for those of you who had given up all hope of ever uploading an image, please give it another try. All you have to do is drag and drop the image file into the post editor, then scroll down and click the Place inline button.
One of the fathers of MeXy the electric MX-5, along with Coulomb and Newton (Jeff Owen).

User avatar
jonescg
Senior Member
Posts: 2811
Joined: Thu, 21 Jan 2010, 23:05
Real Name: Chris Jones
Location: Perth, WA.

Re: Image uploading problem fixed

Post by jonescg » Mon, 07 Jan 2019, 14:28

Yay! No more 'square-circle-triangle' icons!
AEVA National Secretary, WA branch vice-chair

rhills
Site Admin
Posts: 386
Joined: Fri, 25 Jul 2008, 01:57
Real Name: Rob Hills
Location: Waikiki, WA

Re: Image uploading problem fixed

Post by rhills » Mon, 07 Jan 2019, 21:22

Many thanks Dave for sorting out something that had had me stumped for a very long time!
Rob Hills
AEVA Webmaster
2014 Mitsubishi Outlander Aspire PHEV
Jul 2014 - Mar 2019
Total Petrol: 646.6L
ODO: 47979
Av Consumption: 1.35 L/100km

Post Reply