Forum Emails

Admin Requests, General Enquiries and Forum Issues
Post Reply
User avatar
woody
Senior Member
Posts: 1716
Joined: Sat, 21 Jun 2008, 02:03
Real Name: Anthony Wood
Location: Mt Colah

Forum Emails

Post by woody »

Hi,

I subscribe to most of this forum via email, but I haven't received any since Tuesday (9:58 am "Holden volt release").
Has this feature been turned off or is there a problem with the email in general?
Planned EV: '63 Cortina using AC and LiFePO4 Battery Pack

User avatar
Johny
Senior Member
Posts: 3732
Joined: Mon, 23 Jun 2008, 16:26
Real Name: John Wright
Location: Melbourne
Contact:

Forum Emails

Post by Johny »

I haven't had emails for about 5 days either.

Andrew
Groupie
Posts: 206
Joined: Thu, 17 May 2007, 07:27
Real Name: Andrew Brown
Location: Perth WA

Forum Emails

Post by Andrew »

This issue is being sorted out, apparently there was a change of email server (separate to the forums) and the forums email account wasn't set up correctly.

User avatar
Johny
Senior Member
Posts: 3732
Joined: Mon, 23 Jun 2008, 16:26
Real Name: John Wright
Location: Melbourne
Contact:

Forum Emails

Post by Johny »

Thanks Andrew.

Andrew
Groupie
Posts: 206
Joined: Thu, 17 May 2007, 07:27
Real Name: Andrew Brown
Location: Perth WA

Forum Emails

Post by Andrew »

I believe the issue has been fixed! I've been able to send test emails from inside the forum setup which should mean all is working correctly.

User avatar
Johny
Senior Member
Posts: 3732
Joined: Mon, 23 Jun 2008, 16:26
Real Name: John Wright
Location: Melbourne
Contact:

Forum Emails

Post by Johny »

Fixed for me - thanks Andrew.

Post Reply