CCS error at Augusta n RAC HQ

BMW EV Interest Group
Post Reply
g4qber
Senior Member
Posts: 1626
Joined: Sat, 31 Jul 2010, 06:27
Real Name: Joseph
Location: Perth
Contact:

CCS error at Augusta n RAC HQ

Post by g4qber » Mon, 14 Sep 2015, 04:32

Looks like I've jinxed it.

Margaret river n Busselton are waiting for parts for their charge couplers

Fall back to uwa if you need a charge
Last edited by g4qber on Sun, 13 Sep 2015, 18:35, edited 1 time in total.
2011 i-MiEV - 123 kms dec 2017

g4qber
Senior Member
Posts: 1626
Joined: Sat, 31 Jul 2010, 06:27
Real Name: Joseph
Location: Perth
Contact:

CCS error at Augusta n RAC HQ

Post by g4qber » Mon, 07 Dec 2015, 14:29

Busselton CCS connector fixed but now behaves similar to Augusta, could be microswitch in the connector

Busselton
http://api.plugshare.com/view/location/66069

Augusta
http://api.plugshare.com/view/location/69956
Last edited by g4qber on Fri, 15 Jan 2016, 10:43, edited 1 time in total.
2011 i-MiEV - 123 kms dec 2017

g4qber
Senior Member
Posts: 1626
Joined: Sat, 31 Jul 2010, 06:27
Real Name: Joseph
Location: Perth
Contact:

CCS error at Augusta n RAC HQ

Post by g4qber » Fri, 29 Jan 2016, 13:59

Augusta Car Park http://api.plugshare.com/view/location/69956

Augusta worked <edit> with Bmw.
Only took 6 months to get it working.
Needed to click microswitch 1e6 times

Not working again.
Tested Sat 30 Jan.
A:256:0 CS:0
then
A:0:0 CS:0
Last edited by g4qber on Sun, 31 Jan 2016, 04:00, edited 1 time in total.
2011 i-MiEV - 123 kms dec 2017

g4qber
Senior Member
Posts: 1626
Joined: Sat, 31 Jul 2010, 06:27
Real Name: Joseph
Location: Perth
Contact:

CCS error at Augusta n RAC HQ

Post by g4qber » Sun, 20 Mar 2016, 10:05

Augusta worked on arrival , yesterday
Stopped working a:0:0 Cs:0 - vehicle not detected
Did cCs click x5
Works for now
Last edited by g4qber on Sat, 19 Mar 2016, 23:06, edited 1 time in total.
2011 i-MiEV - 123 kms dec 2017

Post Reply